Новини

"Меркурий Агро и Ко" предлага разнообразна гама трактори SOLIS

https://www.youtube.com/watch?v=N1Ia9E6YnDs
14 Септември 2021 г.
"Меркурий Агро и Ко" се занимава с търговия на селскостопанска техника и резервни части, като предлага трактори, ремаркета, плугове, сеялки, мулчери, дискови брани, торачки, пръскачки, напоителни системи и други. За всички машини фирмата предлага сервиз и следгаранционно обслужване. Участник в гамата са тракторите с марка SOLIS, които са опростени, надеждни и лесни за експлоатация. "Меркурий Агро и Ко" ги предлага на своите клиенти в подходящо съотношение цена – качество. SOLIS е водеща в производството на трактори и селскостопанско оборудване и от създаването си предоставя висококачествени продукти на земеделската общност.
Продуктовото портфолио привлича с достъпната си цена, но без да компроментира мощността, качеството и тестването на машината, което я прави сред най-икономичните трактори в гамата. SOLIS тракторите се предлагат на пазара както с гаранция, така и с доставка на резервни части. "Меркурий Агро и Ко" предлага специализирано сервизно обслужване за земеделските машини. Всеки продукт преминава през поредица от тестове преди излизане в магазина за крайния потребител, което осигурява възможността всеки трактор да извършва оптимална работа на полето. "Меркурий Агро и Ко" отчита много добра реализация на тракторите SOLIS, което предполага добрия отзвук от пазара. Екипът на компанията споделя, че един от най-големите клиенти на фирмата се казва г-н Красен Събев, който е закупил машини за бране на плодове, пръскачки и т.н., и увеличава портфолиото си с още 4 трактора.
Разнообразието е голямо – малогабартни, универсални, горски и лозаро-овощарски трактори. "Меркурий Агро и Ко" предлага селскостопанска техника, която е подходяща за всякакъв вид стопанства, като  продължава да развива производствения си бизнес-план. Компанията също така прилага персонален подход за финансиране.