За нас

"Меркурий Агро и Ко" ЕООД e компания за търговия на селскостопанска техника и резервни части. Тя е технически приемник на няколко фирми, които датират от 1994 г. Фирмата е ориентирана към по-малки земеделски стопани – зърнопроизводители и животновъди, зеленчукопроизводители, билкопроизводители. 

"Меркурий Агро и Ко" ЕООД предлага трактори, ремаркета, плугове, сеялки, мулчери, дискови брани, торачки, пръскачки, напоителни системи и други. За всички машини фирмата предлага сервиз и следгаранционно обслужване. 

Фирмата работи с най-добрите български производители на селскостопански машини – Раломекс, Хидросистем, Ремби, КАМТ, Аркус строй, както и с редица търговски фирми за земеделска техника от чужбина – Италия, Чехия, Турция, Полша, Китай, Германия, Беларус, Холандия, Белгия, Испания и др.

Фирмата е дилър на утвърдени на българския пазар търговски фирми като "Агромашина Груп"- София и "Сатнет"- Карлово като предлага на свите клиенти тракторите  Lamborghini и LS както и пълната им гама инвентар. Фирмата работи и е дилър на "СД Петко и Иван Драганови С-ие", която е основен предствител за България на марката "Zanon".

"Меркурий Агро и Ко" ЕООД осигурява транспорт на закупените земеделски машини на територията на цялата страна. 

Компанията предлага комплексно обслужване на клиентите си по отношение на закупуване на машини с финансиране по Европейски програми, като съдействие при изготвяне на проектите им.


От 2017 година фирмата стартира дългосрочен проект за производство на селскостопански машини.
След направени анализи се стигна до извода, че има свободна ниша и необходимост от селскостопански машини, изработвани според специфичните нужди и желания на клиентите като стремежът е постигане на безкомпромисно  качество на разумни цени.

Машините, заложени в призводството на "Меркурий Агро и Ко" ЕООД, са аналог на модели, произвеждани в Европа, но с технически корекции и подобрения, които ги правят подходящи за българския пазар.

Дебютът на производството на фирмата е на панаира "Агра 2018", където "Меркурий Агро и Ко" ЕООД  представи 12 различни модели машини, предназначени за малки производители на билки, зеленчуци и зърнопроизводители. 

От началото на 2019 година фирмата успешно продава машините, собствено производство в Гърция, Турция, Узбекистан и Туркменистан.Марките, с които работим:

Контакти

с. Първомайци, м-т Кузманово дере


Търговски отдел - 0897089160; 0897089163;

Резервни части и сервиз - 0897089163 ;

Логистика - 0892264979 ;

Сервиз-обслужване -  0897089163;

Счетоводство - 0897 879 481;

Консултант по европейски програми и проекти г-жа Галя Менова - 0899925749

Рекламни материали - 0877214846
 
e-mail: merkurij.agro.i.ko@abv.bg
 

GPS координати: Е853235
GEO
LS
FiMAX
SMS
FAZA
Lamborgini
Spedo
avr
Stoll