Новини

МЕРКУРИЙ АГРО - НОВ МАГАЗИН И НОВИ МАШИНИ

МЕРКУРИЙ АГРО - НОВ МАГАЗИН И НОВИ МАШИНИ
11 Юни 2021 г.
Меркурий Агро и Ко ЕООД  се премести в нов магазин
Екипът на нашата фирма има удоволствието да Ви съобщи, че вече посрещаме своите  клиенти в новия ни магазин, който се намира в с. Първомайци, м-т Кузманово дере. От 01.06 до 05.06 за пръв път Меркурий Агро промотира най-новата си придобивка от машини в портфолиото си, а именно тракторите SOLIS, собственост на японската марка YANMAR.
ЗАЩО НАШИТЕ КЛИЕНТИ ДА ЗАКУПЯТ ИМЕННО МАРКАТА СОЛИС?
Първата причина е, че държим цена №1 в България. „ Малките бойци“ Solis 20 и Solis 26, с двигател Mitsubishi, с цени 13 900.00 и 15 900.00 лева. Нашият универсален боец Solis 50RX, който може да се използва във ферми, овощни градини и полеви условия, е с цена 26 800.00 лева.
Смятаме, че сме лидери в цените на лозаро-овощарския бранд. Solis N75 ROPS , N75 CAB и N90 ROPS, с цени от 39 800.00 до 44 900.00 лева. По желание на клиента, могат да се добавят инвентари, както и  производство на  Меркурий агро и ко. Това дава по-широк избор на клиента.
Най-хубавото е , че са без електроника, което ги прави достъпни и лесни за употреба и поддръжка.
Насочваме вниманието на всички, към това че имат съответната документация за участие в европроекти.
Фирмата предлага собствен лизниг между клиента и Меркурий Агро и КО, без допълнителни обезпечения, освен закупената стока.
Фирмата ни продължава да следва  политика, насочена към  задоволяване нуждите от техника и резервни части на по-малки земеделски стопани – фермери, зърнопроизводители и овощари, лозари, зеленчукопроизводители, билкопроизводители.
Меркурий Агро и Ко е дилър на тракторите SOLIS, дъщерна фирма на YANMAR.  С разумна цена, лесна експлоатация, ефективност, тракторите SOLIS  са надеждният изпълнител за различни  земеделски нужди. 
Фирмата ни прилага персонален подход за финансиране закупуването на селскостопанска техника, изгодни условия за кредити, лизинг и разсрочено плащане. Предлагаме на нашите клиенти  комплексно обслужване по отношение на закупуване на машини с финансиране по Европейски програми, съдействаме при изготвяне на европроекти и тяхното офертиране.
Нашият екип продължава да развива производствения си бизнес-план, в който сме заложили над  40 разновидности качествена селскостопанска техника на разумни цени.
Всичко, върху което работим и предлагаме е с една цел – Вие, нашите клиенти, да бъдете удовлетворени от направения избор! 
Заповядайте в новия ни магазин, за да се убедите в това!