Новини

Меркурий Агро с поредно участие на Агра 2024 в полза на малкия и средния производител

ad
26 Февруари 2024 г.
"Меркурий Агро и Ко" отново беше част от Международното земеделско изложение АГРА, което се проведе в Пловдив между 20 и 24 февруари 2024 г. Фирменият щанд за първи път беше разположен на площ от 700 кв.м, където бяха представени 77 селскостопански машини и инвентар.
Основна част от изложените машини бяха тракторите SOLIS, доказали вече на пазара своята надеждност, лесна експлоатация, функционалност и качество. Голям интерес сред земеделските производители и посетители на Панаира предизвика трактор SOLIS 26 коня, представен тук за първи път на българския пазар.
Традиционно фирмата представи близо 30 мулчера и машини на GRECOS.
С оглед сезонната обработка на земята, на посетителите на нашия щанд предложихме 20 пръскачки – навесни и вентилаторни, от 200 до 2000л.
Съвременните технологии в  земеделието представихме със селскостопанските дронове за пръскане, като предоставяме на нашите клиенти разумни цени и добър сервиз.
Инвентарът, предлаган от „Меркурий Агро“, традиционно е насочен към малкия и средния производител. Асортиментът на фирмата предлага всички машини, необходими за тях.