Новини

"Меркурий Агро и Ко" участва на Изложението АГРА 2018

Меркурий Агро и Ко участва на АГРА 2018
27 Февруари 2018 г.
За пореден път "Меркурий Агро и Ко" ЕООД участва на изложението "Агра", което тази година се проведе от 21.02. до 25.02. в гр. Пловдив.
Машините, които фирмата представи, отново бяха ориентирани основно към малките и средни земеделски производители. 
Акцентът беше поставен върху дебюта на машините - собствено производство, които бяха около една трета от машините, представени от фирмата на тазгодишната "Агра". Особен интерес предизвика окопния култиватор с марката на "Меркурий Агро и Ко", като клиентите имаха възможността да видят вариант на едноредов култиватор с торовнасяне и допълнителни звездообразни органи. Цената на машината беше специална за панаира - 2 280 лева.

Голям интерес имаше и към пръскачките с марката BADILLI. "Меркурий Агро и Ко" показа модели на пръскачки от 400 до 3000 литра с цени без конкуренция на българския пазар.

Моделът 1000 литра, с X - образно сгъване на крилата и пълна хидравлика направи силно впечатление на посетителите, а цената й от 8 980 лева спечели нови клиенти за "Меркурий Агро и Ко". Заедно с търговския директор и изпълнителния директор на турската фирма BADILLI, които посетиха пловдивския панаир, "Меркурий Агро и Ко" направи успешни сделки за модел Taurus - пръскачка 3000 литра, с 28 метра крила, електроника и пълна хидравлика, чиято цена от 38 980 лева е без конкуренция.
За първи път на българския пазар "Меркурий Агро и Ко" показа и сеялка за зеленчуци с чашки на полската фирма AGROMAX, която с центата от 7 890 лева, намери свой клиент на пловдивския панаир.

Както на всяко изложение и този път фирмата представи и машини с марката FAZA, които са добре познати с високото си качество и умерени цени.

"Агра 2018" е оптимистично начало на годината за "Меркурий Агро и Ко".