Новини

Полева демонстрация пред български фермери на навесен кран за трактор за товаро-разтоварни дейности при торене

Полева демонстрация пред български фермери на навесен кран за трактор за товаро-разтоварни дейности при торене
14 Ноември 2019 г.
Фирма Меркурий Агро и Ко предлага на българските фермери навесен кран за трактор,  за товаро-разтоварни дейности при торене. "Моделът VLAD H 2500 е най-продаваното краново устройство в страната за последните години, което се е доказало като надеждна машина с лесна и безаварийна експлоатация", споделят представители на компанията. Той се агрегатира лесно към всички модели трактори на пазара и е подходящо за окомплектоване към всички модели торачки. Голямото предимство на машината е, че е необходим само операторът на трактора, за да разтоварва ремаркето с тор и да зарежда торачката.

Навесният кран има три точкова връзка за всички торачки с максимален капацитет до 3500кг. С негова помощ могат да се повдигат товари до 2200кг в зависимост от избраната дължина на стрелата. Самата стрела се опъва веднъж хидравлично от трактора и два пъти ръчно. Капацитет на натоварване спрямо опъването на стрелата е 2200кг при прибрана стрела, при един път опъната стрела - 1200кг, при два пъти опъната стрела - 800кг и 600кг – при три пъти опъната стрела. Дължината на стрелата, според степента на опъване при прибрана, един път, два пъти и три пъти опъната стрела е съответно 1.5м, 2.5м, 3.4м и 4.3мФирма Меркурий Агро и Ко предлага на българските фермери навесен кран за трактор,  за товаро-разтоварни дейности при торене. "Моделът VLAD H 2500 е най-продаваното краново устройство в страната за последните години, което се е доказало като надеждна машина с лесна и безаварийна експлоатация", споделят представители на компанията. Той се агрегатира лесно към всички модели трактори на пазара и е подходящо за окомплектоване към всички модели торачки. Голямото предимство на машината е, че е необходим само операторът на трактора, за да разтоварва ремаркето с тор и да зарежда торачката.

Навесният кран има три точкова връзка за всички торачки с максимален капацитет до 3500кг. С негова помощ могат да се повдигат товари до 2200кг в зависимост от избраната дължина на стрелата. Самата стрела се опъва веднъж хидравлично от трактора и два пъти ръчно. Капацитет на натоварване спрямо опъването на стрелата е 2200кг при прибрана стрела, при един път опъната стрела - 1200кг, при два пъти опъната стрела - 800кг и 600кг – при три пъти опъната стрела. Дължината на стрелата, според степента на опъване при прибрана, един път, два пъти и три пъти опъната стрела е съответно 1.5м, 2.5м, 3.4м и 4.3м