Новини

"Меркурий Агро и Ко" ЕООД с шесто участие на Националния събор на овцевъдите

<iframe width="560
21 Юни 2021 г.
"Меркурий Агро и Ко" ЕООД с шесто участие на Националния събор на овцевъдите с промоционално предложение на трактори за животновъдство и земеделие – SOLIS.
"Меркурий Агро и Ко" за пореден път изложи част от своите разнообразни предложения от инвентари и трактори през периода 18.06.2021 до 20.06.2021 г.
Акцент са тракторите SOLIS – чудесен помощник в животновъдството, но и не само. Тракторите варират от 20 к.с. до 90 к.с. и предизвикват голям интерес, както на животновъди, така и на лозаро-овощари и земеделци. Цените – неповторими!
Техниката и оборудването, които фирмата предлага тази година, са насочени предимно към малки и средни животновъди, като се рекламират също японска сламопреса за малогабаритни трактори. Размерите могат да бъдат 50/70, 60/70 и 70/100.
Фирмата ни прилага персонален подход за финансиране закупуването на селскостопанска техника, изгодни условия за кредити, лизинг и разсрочено плащане. Предлагаме на нашите клиенти  комплексно обслужване по отношение на закупуване на машини с финансиране по Европейски програми, съдействаме при изготвяне на европроекти и тяхното офертиране.