Фрези

Фреза - редова за билки и зеленчуци представена от Меркурий Агро и Ко

от 12 990 лв. до 13 990 лв.
Обади се сега за повече информация на 0897089160

Разглеждания: 54
Редовата фреза се характеризира със изключителната си здравина и продуктивност. Машината е особено подходяща за малки и средни фермери. Фрезата е подходяща за окопаване на рози и билки, зеленчуци, царевица и слънчоглед в ранен етап на вегетация.

Всяка работна секция на фрезата е отворена, което позволява промяна в работния и' захват при смяна на културата за покоряване.

Възможност за контрол на работната дълбочина чрез регулиране посредством две водещи опорни колела.

Възможност за регулиране и промяна на силата на натиск на работната секция, в зависимост от влажността на почвата, механично чрез пружина.

Окопаващата секция от звездообразни органи е "плаваща" и посредством механична пружина може да копира терена. Също така чрез болтова система може да се регулира дълбочината на работа и разстоянието между звездообразните работни органи.
Фрезите могат да бъдат с 2, 3,4, 5, 6 или  7 работни секции. Също така могат да бъдат окомплектовани с 1 или 2 кутии за торовнасяне от по 280 литра всяка, със задвижване.

Цената на машината е приемлива и на практика обезмисля ръчния труд.
 
ЦАНАТА 12 990лв Е  ЗА МОДЕЛ С 5 РАБОТНИ СЕКЦИЙ БЕЗ ТОРОВНАСЯНЕ .РАБОТЕН ЗАХВАТ ОТ 40см на СЕКЦИЯ .РАБОТНИЯ ЗАХВАТ НА СЕКЦИЯ МОЖЕ ДА Е ДО 70см.


По желание на клиента могат да се добавят допълнителни звездообразни окопаващи органи!


Собствен лизинг до 10 000 лв. Отговор до 20 минути!!!
Доставка до всяка точка на България!
ФИРМАТА ПРЕДЛАГА 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ!

Обадете се сега за ТОП ЦЕНА