Новини

"Меркурий Агро и Ко" представя нов специализиран интевентар на Изложението АГРА 2020

„Меркурий Агро и Ко“ представя нов специализиран интевнтар на АГРА 2020
14 Февруари 2020 г.
На щанда фирмата ще изложи нов и подобрен инвентар, произведен от "Меркурий Агро и Ко", както и машини,  специализирани за обработка на лозя, зеленчуци и овошки, техника в помощ при отглеждането на рози, билки  и др.
Клиентите отново могат видят високо качество и разумни цени на предлаганите от фирмата машини.
 Вниманието на посетителите ще бъде насочено към продълбочителите от серията PRESS, които са предназначени за експлоатация в овощни и зеленчукови градини, оранжерии, както и за обработка на лавандула, рози и други трайни насaждения.
Серията включва модели с от едно до пет работни тела.
Машината е подходяща за малогабаритни и средногабаритни трактори.
 
На щанда отново ще бъде изложена ротационната фреза, утвърден модел Zuza M, върху който фирмата работи през последната година и го доразви, така че машината да отговаря на всички изисквания на българския фермер.
 
Дебютът тази година е на страничната ротационна фреза Rumi 2, която както и модел Zuza M, е широко приложим и незаменим при отглеждането на лозя, овошки, билки, рози и зеленчуци.
 
Място на щанда на "Меркурий Агро и Ко" ще има и култиваторът за окопаване, добре познат на българския фермер, както и други утвърдени модели машини.
 
Фирмата е подготвила среща с представители на полската фирма Sfamasz – производител на вече добре познатата машина за бране на череши, вишни и сливи. Клиенти, които вече работят с машината и тези, които имат интерес към нея, могат да зададат своите въпроси към производителя на 20 и 21 февруари.За овощарите "Меркурий Агро и Ко" ще изложи на щанда си дисков храсторез на испанската фирма Jumar.
 
"Меркурий Агро и Ко" ще очаква всички свои настоящи и бъдещи клиенти и партньори.