Новини

„Меркурий Агро и Ко“ представя нов специализиран интевнтар на АГРА 2020

„Меркурий Агро и Ко“ представя нов специализиран интевнтар на АГРА 2020
14 Февруари 2020 г.
На щанда фирмата ще изложи нов и подобрен инвентар, произведен от “ Меркурий Агро и Ко“ както и машини,  специализирани за обработка на лозя, зеленчуци и овошки, техника в помощ при отглеждането на рози, билки  и др.
Клиентите отново могат видят високо качество и разумни цени на предлаганите от фирмата машини.
 Вниманието на посетителите ще бъде насочено към продълбочителите от серията PRESS, които са предназначени за експлоатация в овощни и зеленчукови градини, оранжерии както и за обработка на лавандула, рози и др. трайни насaждения.
Серията включва модели с от едно до пет работни тела.
Машината е подходяща за малогабаритни и средногабаритни трактори.
 
На щанда отново ще бъде изложена ротационната фреза, утвърден модел Zuza M, върху който фирмата работи през последната година и го доразви, така че машината да отговаря на всички изисквания на българския фермер.
 
Дебютът тази година е на страничната ротационна фреза Rumi 2, която както и модел Zuza M е широко приложим и незаменима при отглеждането на лоза, овошки, билки, рози и зеленчуци.
 
Място на щанда на „Меркурий Агро и Ко“ ще има и култиваторът за окопаване, добре познат на българския фермер както и други утвърдени модели машини.
 
Фирмата е подготвила среща с представители на полската фирма Sfamasz – производител на вече добре познатата машина за бране на череши, вишни и сливи. Клиенти, които вече работят с машината и тези, които имат интерес към нея могат да зададат своите въпроси към производителя на 20 и 21 Феврувари.За овощарите Меркурий Агро и Ко ще изложи на щанда си дисков храсторез на испанската фирма Jumar.
 
„Меркурий Агро и Ко“ ще очаква всички свои настоящи и бъдещи клиенти и партньори.