Новини

"Меркурий Агро и Ко" ЕООД участва на конференция, организирана от фирма "САТНЕТ", официален вносител на тракторите с марка LS

"Меркурий Агро и Ко
02 Януари 2018 г.
През 2017 г. фирма "Сатнет", лидер в продажбата на селскостопански машини, отчете над 200 продадени трактора с марката LS. Това стана ясно по време на конференция, която се проведе на 16 декември в Карлово.

Официален гост на събитието бе г-н Ян Ким, най-високопоставеният представител на южнокорейския производител LS, посещавал някога Европа. Форумът бе подкрепен още и от общинската управа на Карлово.

На срещата присъстваха дилърите за Югоизточна Европа - Косово, Кипър, Гърция, Молдова, Румъния и Сърбия. В рамките на събитието бяха дискутирани въпросите относно сервизното обслужване. Стана ясно още, че през пролетта на 2018 г. ще бъде изнесено обучение от LS Груп в базата на "Сатнет" в Карлово.

LS Груп е най-големият износител от Южна Корея, който продава машините си в над 47 страни в света. Марката вече се произвежда в Китай и Бразилия. Тракторите с марката LS се отличават със стабилно шаси и елегантен дизайн. Високото качество и изключително добрата цена правят тези трактори с най-голям потенциал и резерв за продажби в страната, особено след приключване на програмния период по европейско финансиране.

"Меркурий Агро и Ко" ЕООД е предствител на "Сатнет" за Централна България и успешно предлага тракторите с марката  LS.