Брани

Дискова покриваща брана - DBMxT


Дискова покриваща брана - DBMxT
 
Собствен лизинг до 10 000 лв. Отговор до 20 минути!!!

Дискови покриващи брани или така наречените брани с къси дискове се отличават от класическите дискови брани преди всичко по начина на окачване на работните елементи – дисковете и по бързото монтиране на цялото оборудване. От гледна точка на потребителя браните се характеризират с по-висок ефект на раздробяване и с много добро копиране на релефа. За разлика, обаче, от класическите дискови брани, по-малката маса на оборудването и по-мекото закрепване на дисковете не позволяват почвата да бъде обработвана в достатъчна степен при по-тежки условия и изравняващият ефект на повърхността също е по-малък.
Високата продуктивност при повърхностната обработка се дължи на скоростта на придвижване от 10-13 км.
 
        DBMxT
Диск с диаметър 610 мм., окачен на еластична стойка. Става дума за решение, предназначено за обработка на почвата след прибирането на реколтата в средна и лека почва или в силно камениста почва при релефна местност.  Изхвърлянето на почвата отстрани е ограничено от  избутваща преграда със секции, която притежава и раздробяваща функция. 
Може да бъде доставена и  навесна или полунавесна  система, която, благодарение на триточковото си окачване над  подвижния мост, може да бъде оборудвана  с допълнителни приспособления, например с различни видове валяци на рама CVUx (или допълнена с еластична пластина) или с оборудване за сеитба, а също така има възможност и за други допълнителни приспособления. 

Стандартният комплект на машината включва металенваляк, но при специална  поръчка, комплектът може да бъде допълнен и с други видове валяци, така както е и при класическите дискове DBx.Направете запитване

Контакти

  • Велико Търново

  • Търговски отдел - 0897089160; 0897089163

  • Резервни части и сервиз - 0897089163 ;

  • Логистика - 0892264979 ;

  • Транспорт - 0892264982 ;

  • Сервиз-обслужване -  0897089163;

  • merkurij.agro.i.ko@abv.bg

  • GPS координати: Е853235

GEO
FiMAX
SMS
FAZA
Lamborgini
Spedo
avr
Stoll